Spracovanie a ochrana osobných udajov

O čo ide?

Všeobecné európske nariadenie o ochrane osobných údajov (ďalej len GDPR) a zákon č. 18/2018 upravujú spôsob, ako sa má nakladať s vašimi osobnými údajmi. Aby sme vám plnohodnotne mohli poskytovať naše aktivity a služby, potrebujeme niektoré vaše osobné údaje. Chceme vás ubezpečiť, že ich spracovávame výhradne v súlade s platnou legislatívou. Poskytnutie súhlasu je dobrovoľné a je ho možné kedykoľvek odvolať. Rozsah poskytnutého súhlasu plne rešpektujeme.

Kto môže nakladať s mojimi údajmi?

Údaje prevádzkovateľa:

Občianske združenie Pracujúce mamy
Františka Veselovského 2 
917 01 Trnava 
IČO: 52926249 
Email: info@pracujucemamy.sk

Čo patrí medzi zhromažďované údaje?

Spracúvame údaje, ktoré sú potrebné na realizáciu vzdelávacích podujatí a nami poskytovaných služieb. Tieto údaje nám poskytujete vedome pri zakliknutí “Súhlasu so spracovaním údajov”. Ide najmä o meno, priezvisko, adresa bydliska, telefónne číslo, názov spoločnosti, IČO, DIČ, IČ DPH, email.

Na čo budete využívať tieto údaje?

Vaše osobné údaje budeme spracovávať za účelom realizácie vzdelávacích aktivít a nami poskytovaných služieb. Pod pojmom realizácie rozumieme e-mailovú, príp. telefonickú komunikáciu potrebnú na uskutočnenie a vyhodnotenie danej vzdelávacej aktivity/služby.

Používate na vašej stránke súbory Cookies? Analyzujete webové dáta? Čo to pre mňa znamená?

Na našej stránke sú používané súbory Cookies, ktoré zaznamenávajú niektoré údaje o vás (ako dlho sa na stránke zdržíte, aké máte nastavenia prehliadača, atď…). Vďaka týmto údajom máme informácie, ktoré nám pomáhajú zlepšovať ponuku a skvalitňovať nami ponúkaný obsah pre vás. Ak si neprajete, aby sme cookies vo vašom prehliadači využívali, môžete si nastaviť vlastné pravidlá vo webovom prehliadači na vašom zariadení.
Na našej stránke používame Google Analytics, ktoré zbierajú údaje o vašej interakcii s našimi službami. Bližšie informácie o týchto službách a možnostiach ochrany vášho súkromia nájdete tu.

Kto bude mať prístup k mojim údajom?

Vaše osobné údaje slúžia výlučne pre účely organizácie/vyhodnocovania našich aktivít. Sú dostupné len pre spolupracovníkov nášho občianskeho združenia. V prípade, ak bude do organizácie podujatia zahrnutý tretí subjekt, vaše údaje budú poskytnuté len v nevyhnutnej miere potrebnej na realizáciu tohto podujatia.

Ako dlho budete spracovávať moje osobné údaje?

Vaše osobné údaje budú bezpečne uchovávané po dobu 5 rokov. Pri spracovávaní dávame dôraz na dodržiavanie zákonnosti a dôvernosti.

Aké sú moje práva?

Máte:

  • Právo na prístup k osobným údajom Právo na opravu osobných údajov Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov
  • Právo na výmaz (zabudnutie) osobných údajov
  • Právo na prenosnosť osobných údajov
  • Právo namietať

Ak si chcete uplatiť jedno z týchto práv, prosím kontaktujte nás na info@pracujucemamy.sk. Ak nebudete spokojní s tým, ako sme reagovali na uplatnenie vašich práv, máte právo sa obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Môžem svoj súhlas aj odvolať?

Svoj súhlas na spracovanie údajov môžete kedykoľvek odvolať na info@pracujucemamy.sk

Vaše osobné údaje chránime v maximálnej možnej miere pomocou moderných technológii. Ak by ste mali otázky, nejasnosti, budeme radi, ak nás budete kontaktovať.